Kari Hestnes
© Foto: Alexander Stav

Kari Hestnes

Kari Hestnes startet Du Store Alpakka, en av de største importørene av alpakkagarn til Norge. I dag er hun medeier i bedriften Living Alpaca og frilans strikkedesigner. Kari har utgitt en lang rekke strikkebøker og leverer strikkedesign til ukepressen.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Bibliografi

2019 - Norsk strikkedesign

2018 - Garnmagi med plantefarging

2017 - Strikkepoesi – 40 inspirerende og fargerike plagg

2016 - Den strikkeboka

2015 - Hjertestrikk

2010 - Pinner & garn

2010 - Strikk - komponer dine egne plagg

2005 - Prikken over i`en