Line Renslebråten

Line er 38 år, bor i Heggedal i Asker, med mann og to små barn.
Hun jobber som kunst- og håndverkslærer i ungdomsskolen.
Hun skriver og illustrerer sakprosa for barn, er glødende opptatt av natur og miljø og elsker å formidle til barn og unge.
Line har skrevet og illustrert en skjønnlitterær bok og seks sakprosabøker for barn. Den siste heter Virkelighetens monstre.

Titler i salg

Bibliografi

2019 - Virkelighetens monstre

2018 - Under polarisen

2017 - Dyrene som forsvant

2016 - Insekter og krypdyr

2015 - Fugler

2014 - Under senga